BALASI ÁGI

 

masszázs, ACCESS Bars és testkezelésekbalasiagi

+36 20 41 59 123
Munkanapok:
szombat: egész nap

Bemutatkozás:

2002 óta tanulok és használok alternatív gyógyászati technikákat. Mindig azt tartottam szem előtt, hogy a lehető legjobb tanároktól és első kézből tanuljak, illetve, hogy minden technika nagyon egyszerű, bárki számára könnyen végezhető, megtanulható és a napi ritmusba lazán beilleszthető legyen. Elsőként a Csung Jüan Csikung rendszerrel ismerkedtem meg, melynek a jelenleg elérhető összes szintjét elvégeztem és 2010 óta oktatom. A kezeléseim egyediek, alapjukat az Access Bars és Access Body rendszer eszközei adják, melyet a Hellinger-féle családfelállítás módszerével és a Spirituális Választerápiával ötvözöm. Ezek ún. szelíd gyógymódok, melyek nem igényelnek sok beszédet, ezért azok a számára is tökéletes, akik zárkózottak és nehéz megnyílniuk. Minden kezelés nagyon egyszerű, kb. 45-90 perc, ruhában történik és bárhol elvégezhető. Gyors változásokat hoznak az élet bármely területén és eddigi – több mint 10 éves tapasztalatom szerint – a megszerzett eredmények tartósak maradnak. Több módszert használok egyidejűleg, ezek egymás hatását erősítik. Folyamatosan képzem magam. Jelenleg asztrológiát és numerológiát tanulok, valamint további Access testkezeléseket.

 

Milyen hozzájárulás lehetek az életedhez? A svéd masszázs az edzésben megfáradt, letapadt izmok fellazításával, kimozgatásával hozzájárul tested gyors regenerálódásához, a teljes energetikai rendszer felfrissüléséhez és csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre. A reggeli masszázs remek napindító lehet, este végezve segíti az elalvást, oldja a napközben felgyülemlett stresszt, ezáltal nyugalmat, teljes testi, lelki megelégedettséget ad. A testmasszázs időtartama 55-60 perc. Ez teljes testkezelést jelent a talpaktól a fejtetőig, de kérhetsz részleges masszázst is, pl. csak hátat, vagy lábat, kart, akár 20-30 percben.

 

Az Access Bars kezelések során a koponyán lévő 32 pontot érintjük csak, ezek a bar-ok.

 

A régi beidegződéseket, hitrendszereket a Bar-ok tárolják, ők a merevlemez a számítógéped (agyad) adatbankjában. Itt raktározódik el minden eddig felvett nézőpontod, hitrendszered, gondolatod, megélt érzelmed, traumád és sérülésed, melyek akadályoznak az életed teljes megélésében, az elfogadásban, a továbblépésben. Amikor a bar-okat érintjük, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok, melyeket gyerekkorod óta futtatsz, hozzáférhetőek legyenek. A Bars futtatásakor törlődnek ezek a „fájlok” és többé nem jön fel ugyanaz a probléma. Mint amikor egy számítógépet vírustalanítasz és újratelepíted. Az akadályok alól szabadulsz fel, így megláthatod a lehetőségeidet és könnyebbé, örömtelibbé válik az életed.

 

A Spirituális Választerápia

 

2002 – CSIKUNG I. szint

2003 – CSIKUNG II. szint

2004 – CSIKUNG III. szint

2007 – CSIKUNG IV. szint és IMAGE MEDICINE – KÉPMEDICINA

2010 – CSIKUNG nemzetközi tanári képzés

2008 – Spirituális Választerápia Kezdő szint

2009 – Spirituális Választerápia Haladó szint

2013 – Svéd masszázs

2014 – ACCESS Bars and Body

2014 – Numerológia

2014 – Asztrológia