CSONTKOVÁCSOLÁS

Véleményem szerint is a gyógyítás sokkal inkább művészet, mint tudomány. Ha belegondolunk abba, hogy hány milliárd dollárt költünk évente gyógyszerekre, miközben az orvostudomány ma sem tud még teljes választ arra, hogy miként reagál a testünk, illetve milyen folyamatokat idéz elő a szervezetünkben, ha bekapunk egy Aspirint. Ha egy orvos felír egy tablettát, de az állapotunk nem javul tőle, azt fogja mondani, hogy próbálkozzunk egy másik gyógyszerrel. Azt gondolom, hogy ez nem egy tudományos megközelítés. Ezért mindig a megoldást kell megtalálni, a problémák okát kell feltárni, és nem csak a tüneteket kezelni, mert csak így lehet hatékonyan és sikeresen gyógyítani.

A diagnózis felállításakor mindig arra törekszem, hogy a panaszok valódi okát tárjam fel, ne csak a tüneteket kezeljem, mivel az csak részmegoldást nyújthat. Olyan diszfunkciókat keresek az izom illetve a csontrendszerben, amelyek kihatnak az egész test működésére.

Ez a komplex kezelési rendszer nem csak a test egy szegmentjét vizsgálja, hanem az egész testet, és azokat a statikai problémákat illetve aszimetriákat keresi, amelyek alapfeltételei lennének a test kiegyensúlyozott és harmónikus működésének.

Árak az Árak menüpontban!