GYÓGYMASSZÁZS

NYUGODT IDEGEKKEL KÉNYELMES TESTBEN

Minden kétséget kizáróan a nyugati masszázstechnikák királynője a gyógymasszázs. Ha neki hódolsz, kellemesen fogod magad érezni testedben és megnyugodnak felborzolt idegeid. A kezelés során a vérkeringésed javulni fog, mert az ”effleurage” – vagyis simító technikák a vér áramlását a végtagjaidból a szíved felé segítik. A gyógyító masszázs során az izmaid relaxált állapotba kerülnek, megnyúlnak (mint amikor egy gumiszalag kigöngyölődik), enyhül a feszültség és a toxinok is eltávoznak. A pangó területek friss vérhez jutnak, ami tápanyagokat és oxigént szállít a fáradt izmaidnak. Még a tejsavnak is búcsút inthetsz, ami az izomlázadért felelős. Ezt a masszázst azért találták ki, hogy általa megteremthessék a homeosztázis tökéletes állapotát, ami azt jelenti, hogy a tested nyugodt, erőlködéstől mentes, kiegyensúlyozott állapotba kerül.
Ha valamilyen mozgásszervi panaszod van és orvosi kezelés alatt állsz, ne hezitálj kapcsolatba lépni velünk, mert kiválóan képzett masszőrünk orvosoddal együttműködve segíteni tudja a terápiádat. Talán ez könnyebbség is, ha itt laksz a III. kerületben. Ne felejtsd el magaddal hozni a leleteket.
Ez a masszázs akkor is a megfelelő választás, ha éppen szerelsz a kertedben és rádszakad a tető (ez egy igaz történet). Sérüléseidből velünk együtt hamarabb felépülsz.
Árakat az Árak menüpontban találsz!