SPORTMASSZÁZS

ERŐ ÉS RUGALMASSÁG

Ha fontos az egészséged és a jó közérzeted, akkor sportolsz valamit. Ha sportolsz, mi minden segítséget meg tudunk adni izmaidnak, hogy maximumon teljesítsenek és elkerüljenek a sérülések. Stúdiónk a Team Fitness edzőterméből nyílik, így a kellemeset könnyedén összekötheted a hasznossal.
A sportmasszázs széles körben elterjedt, nyugati hagyományon alapuló masszázsfajta. Leginkább a svédmasszázshoz hasonlító, ám annak egy sokkal erőteljesebb, intenzívebb, a mélyizomzatra kiható változata. A sportmasszázs során alkalmazott masszázstechnika nem simító, gyengéd mozdulatokból áll, hanem erősebb dörzsölő, gyúró, ütögető fogásokat alkalmaz. A rendszeresen végzett sportmasszázs a fizikai kondíció javításának kiváló módja, mely hatásánál fogva férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlható.
Ha a sportmasszázst edzés előtt veszed igénybe, akkor a letapadt, merev, görcsös izomzatod felszabadul, ezáltal rugalmassabbá, ellenállóbbá, terhelhetőbbé válsz. Az intenzív masszázs felkészít a tesmozgásra, hatására növekszik izmaid teljesítménye és csökken a sérülések veszélye.
Ha a masszázst edzés után kéred, akkor gyorsabban regenerálódsz, ami tudományosan vizsgálva két fő szakaszból áll:
Közvetlenül az izmok terhelése után végzett masszázs célja, hogy tested megterhelt szöveteiből a salakanyagok mielőbb eltávozzanak. Javasolt ilyenkor nagyobb mennyiségű folyadékot fogyasztanod. A felgyülemlett tejsav eltávolításával az izomláz elkerülhető.
Majd az ezt követő (pl. edzések közötti) masszázsok jelentősége, hogy az izmaid regenerálódjanak, és a megfelelő izomtónusod visszaálljon.
A masszázshoz speciális krémeket használunk.
Árakat az Árak menüpontban találsz!